Asunto-osakeyhtiö Onnenkantamoisen tuotteita

Tämä 'Asunto-osakeyhtiö Onnenkantamoinen' on minulle pitkäaikainen työrupeama. Tämän työn kanssa en 'hötkyile'. Teen tätä pikku hiljaa ja iloisin mielin.

Työni tulee 'kruunaamaan' kirja, jota teen tämän talon rakentamisen rinnalla. Kirja tulee kertomaan talon ja sen asukkaiden tarinoita.

Tässä talossa on 14:sta tilaa, joten huonekaluja, kodinkoneita sekä televisioita tms tulee tehdyksi myös suuri määrä. Tässä työssä on kuitenkin parasta se, että saan tehdä mitä mieleen juolahtaa ja tilojen sisustus onkin ollut super hauskaa. Talon huoneiden sisustuksissa on erilaisia tyylejä, ihan asujan mukaan.

Esimerkiksi Osku Röppä, poikamies. ammatiltaan raudoittaja. Hän tykkää rennosta sisustamistyylistä ja niinpä hänen yksiönsä sisustus ei ole ihan just ja just. Tässä hänen yksiöstään löytyviä huonekaluja.



Keittiöitä on myös mukava ollut sisustaa. Niitä talossa on kaksi ja olenkin saanut niihin aivan eri tunnelmat. Toinen keittiöistä on nuorenparin ja toinen lapsiperheen.



Vanhemman pariskunnan sauna sai Harvian sähkökiukaan. Einari ja Ingeborg ovat hyvillään omasta saunasta ja kun sen lämmittäminenkin on nyt helppoa, sen kun nappia seinästä painaa.

Sohvia tai sohvakalustoja olen tehnyt tähän taloon tähän mennessä kolme.Neljännestä tulee valkoinen nahkasohva, joka sijoittuu mustavalkeaan sisustukseen.

 

Nuori, sinkkuneiti Aliisa sisustaa myös rennosti. Hän ei halunnut sohvaa vaan löhötuolin, ja sellaisen hän myös sai. Hänellä on iloisten värien keralla myös hyvä maku sisustuksessa. Paljon mukavia juttuja on tulossa vielä hänen huoneeseensa, joka on yksiön olotila.


Leskirouva Kaino Kankainen sisustaa nostalgisesti ja rauhallisin sävyin. Hänellä on paljon kukkia kodissaan. Kainolla on tekemäni Jazz-kiikkutuoli, joka on titysti talon kokosuhteen mukaan 1:18.


Nukeille ( reilun 30) olen tehnyt vasta päät. Kaksi nukkea on jo kokonaan valmiita.
Nuorineiti Aliisa ja yksi nuoren perheen vauvanukke.


Vinttikopit ja niihin kaikenlaisia tavaroita oli tosi hauska tehdä. Jokaiselle meistä kertyy kumminkin aina jotain josta ei halua vielä luopua, joten pitää olla tila minne sen laittaa. Taloyhtiössä on myös kaikille perheille omat vinttikomerot.




Kivat kuosit liikkeen tuotteita oli myös tosi kiva tehdä. Liikkeessä on asusteita sekä miehille että naisille.



Leean leipomuksissa on vain hänen itsensä leipomia tuotteita. Puodista löytyy aina tuoreita niin makeita kuin suolaisiakin leipomuksia.

Kioski on myös monipuolinen ostospaikka ja sieltä löytää aina kaikenlaista tarpeellista.






Kassakoneet lukulaitteineen olivat myös hauskat tehdä.


Lastenhuoneet ovat aina ihania sisustaa. Sisustin toisen lastenhuoneen leikkihuoneeksi ja toinen on pienen tytön huone. Keppihevoset kuuluvat molempien lapsipeheiden lastenleikkeihin.





Vanhan ajan huonekalut ovat yhden taloyhtiössä asuvan perheen suosikkeja olohuoneessa.


Huonekasveja on usealla perheellä, tässä niistä muutama. Löytyypä talosta yksi intohimoinen orkideaharrastajakin.



Yhdessä perheessä harrastetaan akvaariojuttuja...


 

Erään perheen äiti harrastaa pianonsoittoa. Musta GEYER piano sopiikin hyvin heidän mustavalkoisen olohuoneen sisustukseen.


Makuuhuoneen kalustusta, rauhallisen vaaleana..


Tässä oli nyt otos osasta valmiita huonekaluja sekä muita tavaroita taloyhtiön asukkaiden tiloista.
Paljon kaikenlaista on vielä tekeillä näihin tiloihin ja kaiken huipuksi vielä kirja taloyhtiöstä.

Jatkoa seuraa...

Kommentit

  1. Aivan kertakaikkisen hieno! Olet todella taitava. Jaoin tämän faceen, julkisena.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kannustuksestasi, iloisin mielin näitä teen ja toivottavasti nämä kuvani ja juttuni inspiroivat muitakin askartelemaan

      Poista

Lähetä kommentti